Picture of Utah Valley Convention Center in Provo, Utah

Conference Schedule


View detailed schedule

Monday, June 17
8:00 AM - 8:45 AM Registration
9:00 AM - 9:15 AM Welcome
9:15 AM - 10:30 AM Keynote: Todd Theobald
10:30 AM - 10:45 AM Break
10:45 AM - 12:00 PM Session 1 (75 min)
12:00 PM - 12:55 PM Lunch
1:00 PM - 2:15 PM Session 2 (75 min)
2:15 PM - 2:30 PM Break
2:30 PM - 3:30 PM Session 3 (60 min)
Tuesday, June 18
8:00 AM - 8:45 AM Registration
9:00 AM - 10:00 AM Session 4 (60 min)
10:00 AM - 10:15 AM Break
10:15 AM - 11:15 AM Session 5 (60 min)
11:15 AM - 12:00 PM Lunch
12:10 PM - 1:10 PM Session 6 (60 min)
1:10 PM - 1:20 PM Break
1:20 PM - 2:20 PM Session 7 (60 min)
2:20 PM - 2:30 PM Break
2:30 PM - 3:30 PM Session 8 (60 min)

* Leadership Strand